Alle ansatte i Dell Norge er tilbudt sluttpakke


dell-sier-opp

Digi.no melder i dag at alle ansatte i Dell Norge er tilbudt en sluttpakke, noe som også bekreftes av Dell.

Dell har slitt voldsomt med fallende salg, markedsandeler og fortjeneste helt siden smarttelefonene og nettbrettene begynte å ta av for noen år siden. PC salget har krasjet, mens server markedet ikke vokser. Dette krever effektivisering og rasjonalisering i alle ledd.Etter at selskapet ble tatt av børs i 2013 i forbindelse med at grunderen Michael Dell kjøpte tilbake sitt selskap via et stort venture font, har det ligget i kortene at det kommer til å bli blodige kutt i tiden fremover.

Pressekontakt og markedssjef Hans Seime i Dell bekrefter nå ovenfor digi.no at samtlige 120 ansatte i Dell Norge har fått tilbud om sluttpakke.

– Det jeg kan bekrefte er at vi har et frivillighetsprogram. Samtlige ansatte har fått tilbud om frivillig avgang med sluttpakke, sier Seime.

Fristen for å takke ja til å bli frivillig nedbemannet løp ut i forrige uke. Seime ønsker ikke å komme inn på betingelsene eller hvor mange som har takket ja til pakken. Ifølge ham ligger det ingen dramatikk i dette frivillige tilbudet.

Også i Sverige har samtlige Dell-ansatte fått tilbud om sluttvederlag. Ifølge IT24 var tilbudet på tre måneders lønn i kompensasjon, samt en ekstra måned per års ansiennitet.

Kilde: digi.no

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: