Bitcoin fortsetter å sette nye rekorder


bitcoin

Etter at FBI stengte Silk Road var det flere som spådde at Bitcoin ville miste mye av sin verdi. De som trodde dette har tatt grundig feil.

Den siste måneden har prisen for én Bitcoin steget fra i underkant av 200 dollar til å passere 1000 dollargrensen denne uken. Dette er ny foreløbig record for BitCoin.

– Alt startet med FBIs nedstengning av The Silk Road. Dette resulterte i en rask nedgang, men det spratt opp igjen etter få dager. Dette viste verden og myndighetene at den lyssky delen var en liten fraksjon av transaksjonene som skjer i Bitcoin-nettverket. Dessuten forsvant et stort risiko-element i investors øyneskriver Bitocrati.

Dette er imidlertid ikke første gangen Bitcoin har gått til himmels. Vi skal ikke skru klokka lenger tilbake enn til mars før kursen bare var 46 dollar for en Bitcoin. De som har investert i Bitcoin i januar i år kan dermed se mer enn enn 12 dobling av pengene sine på under ett år. Ikke mange verdipapirer kan vise til en slik avkastning.
Prisen på en Bitcoin har steget brutalt den siste tiden.

 

 

 

 

 

Dalende tillit til amerikansk økonomi og økt etterspørsel fra Kina etter Bitcoin forklares av flere som mulige årsaker til valutaens voldsomme økning.

Dette gjør det også mer lønnsomt å utvinne nettvalutaen, skulle man tro. Men her er det en utfordring. Ifølge Bitocrati har flere og flere utvinnere rett og slett gitt opp, skriver digi.no.

Det har også kommet flere rapporter på svindel og tyveri fra Bitcoin-kontoer, som burde være egnet til å skremme de som investerer i Bitcoin, men heller ikke dette ser ut til å ha bremset populariteten.

Kilde: digi.no

Les også:

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: