Bruksanvisning: – Hvordan bruke WordPress?


wordpress-tutorials

Har du nettopp fått deg et WordPress nettsider og lurer på hvordan du skal gå frem for å lære deg å bruke dette programmet for å lage og vedlikeholde ditt nettsted?

På denne siden har jeg samlet linker til andre nettsteder du kan besøke for å lære deg å bruke dette brukervennlige programmet for å lage og vedlikeholde nettsider. Dessverre er de fleste linkene til engelsk talende nettsteder, men hvis dette ikke skremmer deg har du under et svært godt utgangspunkt for å lære deg å bruke WordPress fra grunnen av på en profesjonell måte.

WordOnNet

WordOnNet er en forkortelse for «WordPress på nett» og er et norsk nettsted, hvor du kan få utviklet et nytt WordPress nettsted for under 3.000 kroner, og som inneholder norske bruksanvisninger for nybegynnere som ikke kjenner til WordPress allerede, med YouTube videoer til de fleste av sine bruksanvisninger.

WordPress.org

1

Dette er WordPress sitt eget offisielle nettsted. Her finner du en rekke gode tutorials som lærer deg hvordan du bruker WordPress. Tutorialsene er delt opp i kategorier, f.eks: WordPress for nybegynnere, designe ditt WordPress nettsted, og Website Development. Her kan du lære alt grunnleggende om WordPress, samt hvordan du bruker de mest avanserte funksjonene i WordPress.

Noen populære tutorials er:

Tuts Plus

Tuts Plus tilbyr ikke bare kurs og bøker, men også tutorials som holdes oppdatert og som holder en grei kvalitet. De fleste av opplæringsprogrammer tar for seg utvikling av WordPress tema og utvidelser (plugins):

Wphub

Wphub tilbyr flere grunnleggende WordPress opplæringsprogrammer. Noen populære tutorials er:

Wpmudev

Wpmudev inneholder alle slags WordPress tutorials. Store og små, ??enkle og komplekse. Du vil finne alt fra guider for nybegynnere til tips og triks for deg på ekspert nivå.

Foruten disse nettstedene finner du en rekke nyttige totorials ved å besøke:

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: