Dette er de mest populære CMS programmene


populare-cms-systemer

Det er svenske CMS-crawler, har skannet 40 millioner nettsteder på verdensbasis for å finne ut hvilken publiseringløsning (CMS system) de bruker.

Undersøkelsen har blitt gjennomført ved å sjekke alle typer CMS systemer, fra simple fil-baserte systemer til store CMS og e-handelsløsninger.

Det mest populære system i verden er, ifølge CMSCrawler, WordPress med mer end 2,5 millioner aktive nettsteder av de 40 millioner undersøkte. Deretter kommer Joomla! med litt over 1 millioner aktive nettsteder.

Drupal, FrontPage og TYPO3 kommer som nummer tre, fire og fem.

Tallene er senest blevet opdateret den 3. marts 2013.

At FrontPage fortsatt er verdens 4 mest benyttede publiseringsløsning, til tross for at Microsoft tok produktet ut av sitt produkt sortiment i 2006. Dette viser bare hvor enkelt og bra dette systemet er, til tross for at Microsoft gav det opp fordi det ikke passet inn i deres neste ASP.NET plattform.

Problemet med FrontPage er at Microsoft ikke lager noen sikkerhets oppdateringer til dette produktet lenger. Noe som gjør løsningen stadig mer sårbar etter hvert som alle andre teknologier utvikler seg. Mange hosting leverandører har derfor kuttet ut støtte for FrontPage.

Er du en av dem som fortsatt ønsker å benytte FrontPage, kan vi glede deg med at OnNet fortsatt har støtte for FrontPage på alle sine Linux og Windows webhotell. Noe de opplyser at de kommer til å fortsatt ha i lang tid fremover.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: