Epostmarkedsføring løsningen SendMail bytter navn til MailOnNet


Epostmarkedsføring løsningen SendMail bytter navn til MailOnNetOnNet sin epostmarkedsføring løsning SendMail bytter fra 01.01.2012 navn til MailOnNet.

Samtidig som dette skjer skiller OnNet ut denne tjenesten fra sine offisielle hjemmesider over til et eget epostmarkedsføring nettsted som skal markedsføres under navnet MailOnNet.net og MailOnNet.no.

Årsaken til at OnNet gjør dette skyldes at epostmarkedsføring skiller seg såpass mye ut fra OnNet sin gamle kjernevirksomhet at det er mer hensiktsmessig å markedsføre tjensten under et eget nettsted.

«Vi har minimal synergi effekt mellom våre webhotell og epostmarkedsføring kunder», sier Liv Anne Kirkeby i OnNet. Webhotell kundene er vesentlig forskjellige fra epostmarkedsføringskundene legger hun til. For å kunne tilby våre kunder best mulig kundeservice velger vi denne strategien, sier hun.

Epostmarkedsføring har vært det forretningsområdet vi har sett den største veksten de siste 2 årene, og for å ikke forvirre våre potensielle kunder har vi valgt å samle alt i et eget nettsted som bærer samme navn som epostmarkedsføring systemet. Nemlig: http://MailOnNet.net.

For OnNet sine eksisterende kunder for navneskifte ingen praktisk betydning. Innloggingen beholder samme adresse og systemet endres ikke på noe som helst måte.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: