Facebook kåret til verdens beste IT arbeidsplass av de ansatte


Et Facebook kontor

Mens Google og Statoil er de mest attraktive fremtidige arbeidsgiverne for dagens studenter, er Facebook nå kåret til verdens beste arbeidsplass av de ansatte selv.

Med hjelp nettjenesten Glassdoor ønsket Business Insider å finne ut hvilket IT-selskap det er best å være arbeidstaker i. Ved å måle selskapene ut i fra kriterier som selskapskultur, livsstilen til de ansatte og hvor lærerrike arbeidsplassene var, kom de frem til en liste over 25 arbeidsplasser hvor de ansatte virkelig trives. Det er de ansatte i selskapene som selv har rangert arbeidsgiveren sin i undersøkelsen.

Facebook kåreet til det beste selskapet

I å ble det Facebook som stakk av med førsteplassen. Under ledelse av Mark Zuckerberg trekkes selskapets sterke sjel og energi frem. Fra svarene i undersøkelsen konkluderer Business Insider med at hverdagen for de ansatte er hektisk med mange endringer, men de ansatte takler dette med godt mot – fordi en milliard mennesker bruker produktet de lager.

En ansatt rapporterer blant annet om fantastiske kollegaer, godt miljø, og god mat.

Ned fra fjorårets førsteplass finner vi Guidewire, et USA-basert programvareselskap som leverer forsikringløsninger. Nummer tre på listen er Riverbed Technologies som lever av å optimalisere datanettverk og lagring. Igjen trekkes egenskaper som frihet og godt miljø frem av de ansatte.

Flere kjente navn

På de øvrige plassene finner vi selskaper som Riot Games, hvor stadig lærdom og felles lidenskap for spillutvikling trekker oppover. Med femteplass er Google også med i toppen, og de ansatte omtaler selskapet som et fantastisk sted å jobbe – med ulike frynsegoder tilgjengelig og et stort utvalg kafeteriaer og kantiner hvor de ansatte kan utveksle spennende ideer over en matbit.

Apple, LinkedIn og Intel kjempet seg også nesten til topps. Apple behandler sine ansatte godt, men har en noe konkurransepreget kultur som ikke passer for alle, konkluderer Business Insider.

Se hele listen over de 25 beste IT-selskapene å jobbe for her.

Kilde: Hardware.no, Business Insider

Les også:

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: