FileZilla – det beste gratis ftp-programmet for å overføre filer


filezilla

FileZilla er det FTP-Client programmet som har den høyeste rangeringen hos Download.com – verdens mest populære nettsted for nedlastning av programvare. FileZilla er dessuten GRATIS og inneholder alle de funksjonene du måtte trenge for å overføre filer til og fra ditt nettsted.

Multi-plattform FTP-client:

FileZilla finnes i ulike versjoner, avhengig av hvilket operativsystem du har. Per i dag støttes FileZilla av Windows (alle versjoner), Mac OS X, BSD og Linux. Støttes av både 32- og 64-bit prosessorer, samt av både IPv4 og IPv6 protokollen.

I tillegg finnes det en Portable versjon som ikke krever noen installasjon. Den kan legges på en minne-brikke, slik at du kan ta med deg programmet og plugge det inn i den bærbare PCen, kontor maskinen eller nettbrettet hvor du trenger programmet for å overføre filer mellom to enheter over Internett ved bruk av ftp-protokollen.

Støtter FTP, FTP over SSL/TLS (FTPS) og SSH File Transfer Protocol (SFTP)

Siden FileZilla støtter både FTP, FTP over SSL/TLS (FTPS) og SSH File Transfer Protocol (SFTP) har du her en ftp-klient som støtter alle vanlige former for overføring av data via ftp-protokollen.

Støtter også HTTP/1.1, SOCKS5 og FTP-Proxy, samt keep-alive kommandoen

Mange nyttige funksjoner

Programmet støtter «resume», som gjør det mulig å sette store filoverføringer på pause og fortsette overføringen siden. Funksjonen er en del av pakkens innebygde løsning for å overføre store filer. Det vil si filer over 4 GB.

Inkluderer også en kraftig nettsted manager, wizard for å sette opp nettverks konfigurasjonen og overføring kø som gjør det mulig for deg å administrere flere fil overføringer mellom ulike nettsteder samtidig. Du kan også sette opp dine egne begrensninger for hvor stor overføringshastighet hver enkelt opp/nedlasting skal kunne få for å unngå overbelastning av båndbredden din.

Filtrering etter filnavn og mappe sammenligning inngår også, sammen med bok-merker, Drag & Drop support og redigering av dokumenter på mål-serveren (ditt nettsted). Du kan også søke etter filer på mål-serveren og aktivisere logging til en egen fil.

Last ned FileZilla

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: