Gå ikke glipp av månedens nyheter!


IKTnytt.no sitt nyhetsarkiv

IKTnytt.no lanserer nå en mye savnet funksjon som egentlig er en standard plug-ins i WordPress, nemlig et NYHETSARKIV som gjør det mulig å få listet opp alle nyhetene for en bestemt måned.

Gå aldri glipp av viktige nyheter

Nyhetsarkivets funksjon er å gjøre det enklere for deg å holde deg oppdatert om hva som skjer i IKT verden. Istedenfor å måtte komme tilbake jevnlig til IKTnytt.no for å holde deg oppdatert om viktige nyheter som berører deg, din virksomhet og/eller nettsted, kan du nå komme tilbake når du selv har tid og liste opp alle IKT nyhetene for siste måned eller hvilken som helst annen måned.

Plassert nederst i høyre sidebar

Nyhetsarkivet er plassert nederst i høyre sidebar i våre nettsider.

Skoll til enden av siden. I høyre sidebar vil du da se en dropdown boks hvor du kan velge hvilken måned og år du ønsker å liste alle nyhetene fra. I tillegg viser oversikten hvor mange nyheter som er publisert de ulike månedene.

En forlengelse av IKTnytt.no sitt månedlige nyhetsbrev

Nyhetsarkivet er ment som en forlengelse av IKTnytt.no sitt nyhetsbrev som kommer ut en gang i måneden med en oversikt over de siste IKT-nyhetene fra innlandet og utlandet innenfor de fagområdene IKTnytt.no dekker.

Årsaken til at vi velger å lansere dette nyhetsarkivet nå, skyldes den store pågangen av henvendelser vi har fått fra lesere som lurer på hvordan de kan melde seg på vårt nyhetsbrev. Siden pågangen har vært så unormalt stor, velger vi å også inkludere mulighetene til å lese månedens siste nyheter enkelt via våre nettsider ved å bare klikke et sted og velge måneden du ønsker oversikt over.

Les også: Meld deg på IKTnytt.no sitt nyhetsbrev

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: