Kunnskapssenteret.com blir nå en betalingstjeneste etter en Freemium modell


kunnskapssenteret-freemiumE-læringsportalen Kunnskapssenteret.com kunngjør nå at de har valgt å innføre en Freemium modell for leserne sine.

De første 5 artiklene kan alle lese gratis. Etter dette må de betale kr. 69 per år for å få tilgang til alle artiklene.

– Dette er en dyd av nødvendighet for å finansiere portalens videre drift, sier ansvarlig redaktør Kjetil Sander.

Frem til i dag har Kunnskapssenteret.com ikke hatt noen form for inntekter, verken fra annonsører eller lesere. Etter å ha sponset driften og utviklingen av portalens innhold i 10 år, kreves det nå inntekter for å finansiere videreutviklingen og sikre nye kvalitets artikler innenfor de fagområdene portalen dekker, opplyser Kunnskapssenteret.com til IKTnytt.no.

– Vi forventer ikke de helt store inntektene, men håper de kan dekke våre faktiske hosting kostnader og finansiere den nødvendige tekniske videreutviklingen av nettstedet, opplyser Sander til IKTnytt.no.

Hva får leserne tilbake hvis de betaler kr. 69/år?

De som betaler medlemsavgiften på kr. 69 som gir deg full tilgang til alle artiklene og alle delene av portalen i ett år, får ikke bare full tilgang til portalens 1.300 artikler på universitet- og høyskolenivå innen merkantile fag. De får også muligheten til å be om hjelp til å løse sine skoleoppgaver, forskningsprosjekter eller andre problemstillinger de måtte ha, mot en liten tilleggsavgift.

– I formant av innføringen av Freemium modellen har vi lagt om hele portalen til å kjøre på WordPress og vi har gått igjennom alle artiklene for å fjerne formaterings- og skrivefeil, forklarer Sander før han fortsetter:

– Målet er å kunne publisere i gjennomsnitt 15 nye høyskole artikler per måned innenfor portalens faste fagområder i 2014. Disse vil bli finansiert gjennom medlemsavgiften på kr. 69.- per år hver leser må betale for å få full tilgang til portalen.

 

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: