Kunnskapssenteret oppgraderer og øker medlemprisen


Kunnskapssenteret.com

Kunnskapssenteret.com – Norges mest besøkte e-læringsportal innen merkantile fag – har brukt desember til å oppgradere såvel tjenestene som utseende sitt for å gjøre det enda mer brukervennlig.

Ny navigasjons struktur

Hele navigasjons strukturen er endret for å gjøre det enklere å navigere rundt i de 1.500 høyskole artiklene som finnes i databasen. Ikke bare er topp-menyen utvidet til å ble en «mega-meny», men sidebaren har også fått en «god gammeldags» mapp-struktur som vi kjenner igjen fra Windows utforsker.

Artikkelserier

En annen stor nyhet er igjeninnføringen av artikkelserier, hvor artiklene blir organisert i pedagogiske og logisk rekkefølge, slik at neste artikkel bygger videre på hva forrige gikk igjennom, og hvor leseren kan bla seg fremover og bakover i denne artikkelserien i bunnen av hver artikkel. Ved å klikke på serienavnet får du oversikt over alle artiklene i artikkelserien.

Nye medlempriser

Kunnskapssenteret.com startet i april 2014 å ta betalt for alle som ønsker å lese flere enn 5 artikler. De 5 første artiklene kan alle lese. Ønsker du å lese flere må du enten betale kr. 29.- for fri tilgang til alle artiklene i 1 måned eller kr. 69.- for fri tilgang i et helt år.

Selv om mange har valgt å tegne et årsabonnement er antall betalende abonnenter fortsatt for lite til å kunne forsvare fortsatt drift av dette kunnskapssenteret. Årsaken til at ikke flere har tegnet dette abonnementet er ikke fordi færre har begynt å lese sidene, snarere tvert imot. Google Anlytics statistikken viser at nettstedet fortsatt øker antall sidevisninger. Årsaken til det forholdsvis lave medlemstallet i forhold til antall sidevisninger skyldes at det fortsatt er relativt enkelt å lure «tracking» systemet Tinypass bruker for å telle hvor mange sider du allerede har lest.

For å kompensere på dette har de nå valgt å øke medlemprisen fra kr. 69 til kr. 179.- for ett års fri tilgang til artiklene. I tillegg lanseres et klasseabonnement hvor det er mulig å tegne et abonnement for inntil 30 unike brukere til kun kr. 998.- per år. Disse nye prisene trådde i kraft 1 januar 2015.

Nye artikler

I 2015 ble det publisert over 150 helt nye fag-artikler og over 300 eksisterende ble oppgradert med nytt innhold hvor dette var nødvendig, sett med redaksjonens øyne. Det ble også kjørt stavekontroll på alle disse artiklene  Et arbeid som kommer til å fortsette i 2015.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: