MailOnNet er flyttet til en ny kraftig server i Norge


MailONet er flyttet til NorgeFor å øke kapasiteten og hastigheten til MailOnNet sitt brukergrensesnitt og SMTP tjenesten, har OnNet flyttet epostmarkedsføring løsningen over på en ny norsk hovedserver, melder OnNet AS i dag.

MailOnNet er OnNet system for epostmarkedsføring.

Det vil løsning for å lage og sende ut nyhetsbrev og epostkampanjer til tusenvis av mottakere.

Lokalisert i Norge – kraftigere linjer

Tidligere benyttet MailOnNet sitt brukergrensesnitt en amerikansk server og amerikanske IP-adresser. Epostmarkedsføringsløsningen er nå flyttet over til en ny norsk kjempeserver i Oslo, med norske IP-adresser.

Dette skal gi kundene et raskere brukergrensesnitt og redusere tiden det tar å sende ut en epostkampanje. Mens det tidligere ble sendt flere gigabyte med data kontinuerlig over atlanteren til lokale norske mottakere, står nå serveren fysisk plassert i Norge på linjer som er knyttet direkte til NIX-punktet i Oslo. At de norske linjene samtidig er kraftigere enn de amerikanske skal øke ytelsen ytterligere, hevder OnNet i sin pressemelding.

At MailOnNet nå benytter norske IP-adresser og ikke amerikanske vil samtidig øke sjansene for at meldingen blir levert til de norske mottakerne av epostmeldingene, sier de videre.

Kraftigere server.

Hovedserveren til MailOnNet er videre blitt oppgradert med dobbelt så mange CPUer og doblet størrelsen på minnet (RAM), for å øke ytelsen til brukergrensesnittet og SMTP kapasiteten.

Lagringskapasiteten er 5 doblet og diskene er nå satt opp som RAID5 istedenfor som «single» disker. 2 disker i raidet kan nå gå i stykker før serveren går ned eller mister data. Doble strømforsyninger, UPS og nødstrømsagregat sikrer at systemet ikke går ned på grunn av strømbrudd. Alt i alt har disse tiltakene gjort serveren kraftigere, sikrere og mer driftssiker enn tidligere.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: