Norges største e-læringsportal gjør sine største endringer på 10 år


Kunnskapssenteret.comAvslutningen av 10 års jubileumet til e-læringsportalen kunnskaps- senteret.com markeres med de største endringene i portalen siden 2002, og flere vil komme lover ansvarlig redaktør Kjetil Sander.

Kunnskapssenteret.com er i dag Norges største åpne e-læringsportal innen merkantile fag, med over 1.600 unike daglige lesere.

Nye facebook sider

Den største endringen er antagelig lanseringen av kunnskapssenterets Facebook sider og integrasjonen mellom kunnskapssenteret.com sine artikler og Facebook.

Støtte for 52 språk

En annen merkbar endring er integrasjonen av Google Translate Service som gjør det mulig å lese alle artiklene på hele 52 språk ved hjelp av Google Translate Service.

Bedre søkemuligheter

Søkemotoren til Kunnskapssenteret er forbedret og nye søkefunksjoner som gjør det mulig å søke i de største ressurssenterene på Internett via et søkefelt er integrert for å gjøre det enklere for kunnskapssenteret.com sine lesere å finne det de leter etter.

Ny logo

For første gang siden etableringen av Kunnskapssenteret.com har de fått en egen logo. Logoen er egenlig ikke ny, men en resirkulering av logoen Kjetil Sander og Pål Johansen laget i 1997 når de startet sitt første konsulentselskap – WiseConsulting. Et selskap de la ned året etter for å ta del i Internett boomen som herjet på slutten av 1990-tallet gjennom sitt nyetablerte e-handelskonsept – WebTrade Norway AS.

Kosmetiske oppdateringer

Kunnskapssenteret.com har også gjort flere designmessige oppdateringer og endringer, og hele forsiden er redesignet for å gjøre det enklere å finne frem i e-læringsportalen.

Gjennomstående utfordringer.

Ansvarlig redaktør, Kjetil Sander, sier at portalens største utfording er mangle de finansiell støtte. Hele portalen drives på frivillig basis av Kjetil Sander, uten noen former for inntekter eller økonomis støtte fra noen andre enn OnNet AS som sponser portalen med gratis domene og hosting.

Dette gjør at utviklingen av portalen går sakte. Den største gjenstående utfordringen er å gå igjennom alle artiklene og rette alle skrivefeil. De fleste artiklene bygger på Kjetil Sander sine kompendier og studienotater som det aldri har blitt lest korrektur på.

En annen stor utfordring er å rette alle layout feil som oppsto når artiklene til kunnskapssenteret.com ble konvertert om fra html-dokumenter til mySQL koder for en del år siden. Dette er imidlertid et svært tidkrevende arbeid, sier Kjetil Sander, og siden Kunnskapssenteret.com ikke har penger til å ansette noen, må dette tas senere i ledige stunder, avslutter Kjetil Sander i sin pressemelding fra Kunnskapssenteret.com

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: