WordPress + WooCommerce = WebTrade


webtrade

WebTrade er OnNet sin nye nettbutikk løsning for alle som har et nettsted utviklet i WordPress. En e-handelsløsning for små- og mellomstore foretak som ønsker å etablere en nettbutikk for første gang uten å måtte investere mer enn de har råd til å tape hvis satsningen skulle gå galt.

WebTrade er imidlertid ikke noe nytt fenomen. Varemerket har OnNet eid så lenge selskapet har eksistert. Faktisk er hele OnNet bygd på konkursboet til Web Trade Norway AS som OnNet kjøpte 20 desember 2002. WebTrade var da en av Norges ledende e-handelsløsninger etter en ASP-modell.

Markedet var da ikke modent nok. Den egenutviklede e-handelsløsningen ble derfor lagt på is frem til idag, hvor de mener markedet er modent nok til å satse på å tilby en profesjonell nettbutikk til små og mellomstore bedrifter som ønsker å etablere en nettbutikk for første gang.

Bygger på WordPress

WebTrade er ikke lenger en egenutviklet e-handelsplattform, men en videreutvikling av WordPress; – Verdens mest populære program for å lage og vedlikeholde nettsteder og blogger.

Alle som har et nettsted utviklet i WordPress kan nå få implementert denne komplette e-handelsløsningen for kun kr. 2.990.- Har du ikke allerede et nettsted, koster det kun kr. 2.990.- å kjøpe en WordOnNet pakke. En hjemmesidepakke fra OnNet som gir deg et ferdig nettsted utviklet i WordPress etter dine kravspesifikasjoner.

Har du dermed ikke et nettsted idag kan du dermed få utviklet et komplett WordPress nettsted med en WooCommerce nettbutikk integrert for under 6.000 kroner.

Utvidet med WooCommerce

For å gjøre et tradisjonelt WordPress nettsted om til en profesjonell nettbutikk, er WordPress installasjonen utvidet med WooCommerce og en rekke andre tillegg til såvel WordPress som WooCommerce.

WooCommerce er idag verdens mest populære nettbutikkløsning for WordPress og sikrer deg en sømløs integrasjon mellom nettstedet (WordPress) og nettbutikken (WooCommerce).

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: