WooCommerce 2.2 – en etterlengtede oppgradering av verdens mest populære nettbutikk for WordPress


WooCommerce 2.2

WooCommerce – verdens mest populære nettbutikk løsning for WordPress – har endelig kommet med en etterlengtet oppgradering for mange utviklere og nettbutikkeiere.

WooCommrce 2.2

WooCommerce 2.2 er siste versjon av WooCommerce, den mest populære nettbutikk utvidelsen for WordPress. En utvidelse som forvandler et hvilket som helst WordPress nettsted til en profesjonell nettbutikkløsning, med kortbetaling og lagerstyring for å ha nevnt noe.

WooCommerce 2.2 kan nå lastes gratis ned og installeres fra WooThemes.

Del-betaling og tilbakebetaling

WooCommerce gir nå endelig muligheten til å motta del-betalinger og enkelt tilbakebetale ordre som kanselleres på grunn av reklamasjoner. Hvis betalingsløsningen du har valgt til din eksisterende WooCommerce installasjon støtter tilbakebetalinger, vil WooCommerce etter oppgraderingen automatisk tilbakebetale tidligere betalinger til kunden.

Støtter betalingsløsningen du har valgt tilbakebetalinger kan du allikevel enkelt tilbakebetale enkelt til dine kunder med noen få museklikk. Tilbakebetalinger har aldri vært enklere.

Woocommerce på norsk

WooCommerce 2.2 har fått en ny måte å handle språkfiler på som gir alle WooCommerce eiere et kontrollpanel for WooCommerce som bedre støtter korrekt norsk enn tidligere.

WooCommerce laster nå automatisk ned de språkfilene som WordPress er satt opp med, slik at du slipper å tenke på installasjon av språkfilene etter installasjonen av WooCommerce. Nå skjer alt automatisk uten at du trenger å gjøre noe.

Bedre ordrestyring og lagerkontroll

For å støtte tilbakebetalinger har WooCommerce nå slått sammen ordredetaljene og totalpanelet. Som et resultat har du nå fått en enklere og mer brukervennlig system for ordrestyring og lagerkontroll på skjermen.

Du kan nå også sette flere nye lagerstyring parametre, f.eks. støtte for backorder.

MasterCard payment gateway

WooCommerce 2.2 inneholder også en annen etterlengtet nyhet – «Simplify Commerce by MasterCard payment gateway». En ny betalingsløsning som leveres integrert med WooCommerce og som gjør det svært enkelt å motta betaling fra ulike korttyper. Betalingsløsningen Mijireh leveres også nå som en gratis utvidelse av WooCommerce. Den kan du laste ned ved å klikke på linken under:

API grensesnitt

Den største nyheten er kanskje at WooCommerce nå kommer med et API grensesnitt med nye muligheter til å bruke PUT, POST og DELETE kommandoer for å enkelt integrere WooCommerce med hvilket som helst annet backoffice system, f.eks. virksomhetens ERP og regnskapssystem, hvor dette nye API grensesnittet kan brukes til å enkelt hente, slette og levere data om produkter, ordre, lagerstatus og kundedata.

Hvordan oppgradere

Hvis du har WooCommerce installert allerede som en del av ditt WordPress nettsted er det bare å logge seg inn på kontrollpanelet til WordPress for å oppgradere.

Start med å ta en fullstendig backup av hele ditt nettsted. Det vil si en backup av såvel filene som databasen din. Dette for å være sikker på at du kan kjøre tilbake alle dataene hvis noe skulle gå galt.

Sjekk deretter om temaet (web designet) du har valgt å bygge nettstedet ditt på støtter WooCommerce 2.2. Ikke alle temaer gjør det, så det er viktig å sjekke dette før du oppgraderer din eksisterende WooCommerce installasjon. Støtter ikke temaet ditt WooCommerce 2.2. kan det hende at du ikke får utnyttet de nye funksjonene eller at hele nettbutikken din krasjer. Dette sjekker du ved å lese detaljene om temaet du har valgt på WordPress sine temasider eller ved å besøke utviklerens nettsted.

Gå til slutt til menyvalget «Oppdateringer» som du finner under hovedmenyvalget «Kontrollpanel«. Her vil du finne den siste versjonen av WooCommerce klar til installasjon hvis du ikke allerede har oppgradert til siste versjon av Woocommerce 2.2.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: