WordPress 3.7 er lansert – mange viktige arkitektoniske oppdateringer


WordPress 3.7

Versjon 3.7 av WordPress, som heter «Basie» til ære for Count Basie, er tilgjengelig for nedlasting eller oppdatering via WordPress dashbordet. Denne utgivelsen inneholder noen av de viktigste arkitektoniske oppdateringer WordPress har gjort hittil.

Oppdater mens du sover

Med WordPress 3.7, trenger du ikke å løfte en finger for å finne og installere sikkerhetsoppdateringer lenger. Nå oppdaterer WordPress seg selv mens du sover. Bakgrunnsoppdateringen vil virke for de fleste thems og plug-ins, lover WordPress.

Dette er en etterlengtet funksjon som svært mange WordPress eiere vil elske. Frem til i dag har nemlig alle WordPress eiere logge seg inn på WordPress Dashbord ved jevne mellomrom bare for å sjekke om det er kommet nye kritiske oppdateringer til din WordPress installasjon, ditt theme eller dine plug-ins. Nå slipper du dette. Noe som vil gjøre alle WordPress installasjoner langt mer sikrere enn tidligere ved at alle deler av WordPress nå alltid vil være oppdatert uten at du trenger å huske på dette selv.

Lag sterkere passord

Ditt passord er nettstedets første forsvarslinje. Det er best å lage passord som er komplekse, lange og unike. For å nå dette målet, har WordPress sitt passord meter blitt oppdatert i WordPress 3.7 til å gjenkjenne vanlige feil som kan svekke passordet. For eksempel datoer, navn, tastatur mønstre (123.456.789), og selv popkultur referanser.

Dette er den andre store sikkerhetsoppdateringen i WordPress. Frem til i dag har utdaterte WordPress installasjoner vært den største sikkerhetsrisikoen med WordPress, sammen med potensielt svake passord. Nå har begge svakhetene blitt oppdatert i denne siste versjonen av WordPress.

Bedre søkeresultater

Søkeresultatene er nå organisert etter hvor godt søket samsvarer med et innlegg. For eksempel vil et søk som samsvarer med en tittel i en post eller side nå automatisk bli skjøvet til toppen.

Bedre språkkontroll

Lokaliserte versjoner av WordPress vil få raskere og mer komplette oversettelser. WordPress 3.7 inneholder støtte for automatisk installere de riktige språkfilene og holde dem oppdatert.

Avanserte dato spørringer

Utviklere kan nå spørre etter innlegg innenfor bestemte datoer, eller som er eldre enn eller nyere enn et bestemt tidspunkt. Eller for å gjøre det virkelig fancy: – spørre etter alle innlegg skrevet på f.eks. fredag ??ettermiddag?

Last ned i dag

Gå til http://wordpress.org/download/release-archive/ for å laste ned WordPress 3.7 gratis.

Følg denne fremgangsmåten for å installere og oppgradere WordPress:

Hvis WordPress er nytt for deg, anbefaler WordPress at du begynner å lese:

Kilde: WordPress.org

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden - innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

Kunnskapssenteret.com Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: