Add-on domener en genial måte å spare penger på.


add-on domene

OnNet sine add-on domener som leveres med deres Linux-webhotell er en genial måte å spare mye penger på for privatpersoner og små-bedrifter som har mange domener som er knyttet til små nettsteder. 

Hva er et add-on domene?

Et add-on domene er et tilleggsdomene til et webhotell, men må ikke forveksles med domene parkering som er noe annet.

Har du ett add-on domene kan du dele webhotellet ditt på flere forskjellige domener, uten å måtte kjøpe et separat webhotell til hvert enkelt domene for å kunne publisere et eget nettsted og e-postadresser knyttet til domene.

Hvordan spare penger med et add-on domene?

Bestiller du et 2-stjerners webhotell fra OnNet til kr. 298/år får du 2 GB lagringsplass og muligheten til å legge til to ekstra domener som deler denne lagringsplassen. Du kan dermed legge ut 3 nettsteder med egne e-postadresser, hvor hvert enkelt nettsted får 2GB/3 = 667 MB lagringsplass. Totalkostnaden for alle tre webhotellene, inkludert ett domenenavn er blir dermed kun kr. 298 per år. Noe som må sies å være en svært lav pris i forhold til å måtte kjøpe tre separate webhotell for å få gjort den samme jobben.

Et felles kontrollpanel

En annen fordel med add-on domener er at du får et felles kontrollpanel for alle domenene dine, noe som er svært tidssparende og enklere enn å måtte logge inn og ut på ett enkelt kontrollpanel for hvert enkelt domene/nettsted. Med add-on domener får du samlet alt på et kontrollpanel, hvor du velger hvilket domene du ønsker å administrere fra en felles meny for alle domene til webhotellet. Enklere kan det ikke gjøres.

Gratis flytting av domene

Ønsker å benytte OnNet sitt tilbud for å spare hosting utgifter er det bare å bestille et 2-stjerners Linux webhotell. Hoveddomene ditt er inkludert i prisen. Deretter er det bare å melde flytting av dine øvrige domener til OnNet. OnNet flytter alle dine domener gratis til dem. Du betaler bare for årsavgiften til hvert enkelt domene.

OnNet er også Norges rimeligste .no leverandør idag, med en felles domenepris på kun kr. 95/år for alle topp-domener. En fast pris de ikke har endret de siste 10 årene. Du sparer dermed ikke bare penger ved at du slipper å betale for separate webhotell, men du får også plassert domene dine hos Norges rimeligste .no leverandør. Noe som øker dine årlige besparelser ytterligere.

Klikk her for å flytte et domene til OnNet

Klikk her for å flytte et domene til OnNet

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: