De beste gratis membership tilleggene for WordPress


Hvilke tillegg til WordPress er de beste hvis du ønsker å lage et passordbeskyttet område som krever medlemskap for å kunne få tilgang til innholdet?

La oss se litt nærmere på hvilke tillegg som er de mest populære idag.

WP Members

m1

 

WP Members er antagelig det beste gratis medlemskap tillegget for WordPress.

Tillegget gjør det enkelt for deg å drive håndtere medlemmer. Tillegget gir deg muligheten til å sette restriksjoner for hvilke innlegg og sider medlemmene skal kunne lese, og registrering rutinen kan enten settes på auto-pilot eller settes til å kreve admin sin godkjennelse før den blir synlig. Det samme gjelder for medlemskap registreringen.

Tillegget er også SEO vennlig, samtidig som det finnes en rekke andre tillegg som er kompatible med WP-Members som gjør at du kan utvide grunnfunksjonaliteten til WP-Member med en lang rekke nye funksjoner.

Amr Users

m2

 

Amr users plugin er et annet tillegg for WordPress som gjør det enkelt å filtrere ut og sortere dataene som er registrert under users meta. Tilleggets største fordel er at det gjør det relativt enkelt for utviklere å manipulere dataene uten koding. Tillegget egner seg best for små og mellomstore nettsteder.

Paid Membership Pro

m3

 

Paid Membership pro er et annet gratis medlemskap tillegg for WordPress. Tillegget er spesielt laget for dem som ønsker å sette opp betalt medlemskap. Betalingen kan settes opp som engangsbetaling eller gjentakende betaling. F.eks. en gang i året.  Tillegget støtter de største gatewayene for betaling. F.eks. paypal, braintree payments, authorize payments, stripe etc.

Med tillegget kan du sette restriksjoner for hvilke områder ikke-betalende medlemmer skal kunne se, hva betalende medlemmer kan se og du kan eksportere alle medlemmene til en CSV-fil for å ha nevnt noe.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: