De beste gratis nyhetsbrev plugins for WordPress


Nyhetsbrev er en ekstrem effektiv måte å markedsføre dine sider på. Faktisk er dette «verdens rimeligste form for markedsføring, da det i praksis ikke koster noe som helst å sende ut dine nyhetsbrev til dem som har meldt seg på din mailingliste.

Nyhetsbrev er et spesielt effektivt virkemiddel for å øke trafikken til ditt nettsted og skape fornøyde og lojale kunder ut av din kundeportefølje.

Det finnes en rekke gratis plug-ins du kan laste ned og installere som en del av ditt WordPress nettsted for å samle inn e-postadressen til dine brukere og sende dem dine egne skreddersydde nyhetsbrev ved jevne mellomrom.

Viktig å vite

Hver bare klar over at nyhetsbrevene du sender ut via disse plug-insene vil benytte webserveren til nettstedet ditt til å sende ut nyhetsbrevene. Dette betyr i praksis at mailserveren din kan risikere å bli svartelistet som en «spam-server» hvis du har en svært stor mailingliste som ikke er kvalitetsikret ved brukt av dobt-in prosedyre.

Hver også klar over at mange hosting leverandører har begrensinger for hvor mange e-postmeldinger du får lov til å sende per time. For eksempel har OnNet en begrensning på 100 mail per time per bruker. Dette kan gjøre at du ikke får sendt ut alle dine meldinger hvis du har svært store mailinglister.

For å unngå alle disse problemene anbefaler vi at du heller bestiller en profesjonell e-postmarkedsføringløsning hvis du har planer om å bygge opp en svært stor mailingliste og begynne med profesjonell epostmarkedføring.

MailOnNet

Bestiller du MailOnNet får du et system som sender ut alle meldingene via en egen SMTP-server på egne IP-adresser som sikrer at din ordinære mail ikke blir blokkert eller skadelidene p.g.a. en dårlig kvalitetsikret mailingliste. MailOnNet har heller ingen begresninger for antall meldinger per time, og har i tillegg et svært avansert kontrollpanel for å lage, vedlikeholde og kontrollere din kampanjer som ingen WordPress plug-ins har.

Lær epostmarkedsføring

Vi anbefaler også at du leser Kunnskapssenteret.com sin epostmarkedsføring skole som lærer deg alt du trenger å vite om epostmarkedføring gjennom en online artikkelserie.

Mail poet Newsletter

n1

 

Mail Poet newsletters er idag den mest brukte Newsletter plugins for WordPress.

Tillegget kommer med en rekke nyttige funksjoner for å samle inn, lage og sende nyhetsbrev til dine abonnenter. Siden det også finnes en mengde plug-ins til MailPoet Newsletter for å integrere dette tillegget med andre WordPress plugins er dette en mye brukt plugins.

Tillegget er laget for å gjøre alt så enkelt som mulig.

Egenskaper

  • Auto respond feature.
  • Enkel å bruke.
  • Mulig å bytte skriftfargene
  • Drag & drop editoren for å lage nyhetsbrevene
  • Mulig å integrere med en mengde andre WordPress plugins

 

Newsletter

n2

En gratis plugins for å lage og sende ut nyhetsbrev til dine mailinglister. Tillegget gjør det mulig å opprette et ubegrenset antall subscribers til dine mailinglister, og inneholder også en statistikk funksjon som gjør det mulig for deg å se hvor mange besøkende nyhetsbrevet har generert. Det finnes heller ingen begrensninger for hvor mange nyhetsbrev du kan sende ut og det er også mulig å spore meldingene du sender ut.

Tillegget kommer med en subscription widget, side eller form for å samle inn epostadresser, og du kan sende ut kampanjene dine basert på deres preferanser.

ALO EasyMail Newsletter

n3

ALO Easy mail newsletter er et tillegg som gjør det mulig å sende nyhetsbrev til forskjellige typer subscribers. Du kan også sende ut meldingene som en batch (gruppe av subscribers).

Tillegget kommer også med en widgeter som samler inn epostadressene dine, og du kan eksportere listene dine til en CSV file som du kan importere til MailOnNet og andre datasystemer. Tillegget har også en funksjon som automatisk melder av epostadresser som bounces. Det vil si ikke eksisterer eller virker.

Email newsletter

n4

Email newsletter er et tillegg for å lage nyhetsbrev med en editor som gjør deg mulig for deg å designe nyhetsbrevene akkurat som du vil.

Tillegget kommer også med et opt-in skjema som du kan konfigurere etter egne ønsker, Meldingene sendes ut i alfabetisk rekkefølge og alle nyhetsbrevene inkluderer en lovpålagt Unsubscribe link.

Alle som melder seg på nyhetsbrevet for automatisk en velkomstmelding som du setter opp etter egne ønsker.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: