De beste non-follow tilleggene for WordPress


Alle nettsteder trenger et non-follow tillegg installert for å tilføre editoren mulighet til å markere linker som «non-follow» for å unngå at søkemotorene følger lenkene.

Antall utgående linker bør holdes nede på et minimum for å unngå tap av PageRank i Google sine algoritmer. Spørsmålet er bare hvilke tillegg er de beste for å gjøre dette?

Ultimate nofollow

u1

Ultimate nofollow er vårt førstevalg på dette området. Tillegget er enkelt å installere og ta i bruk. Etter installasjonen legges det til en ny avhukningsboks i fanen som brukes til å lage linker. Ved å klikke «non-follow» markerer du linken som «non-follow». Enklere kan det ikke gjøres.

Rel nofollow checkbox

u2

Rel nofollow checkbox er et annet enkelt tillegg for å lage en avkrysningsboks for å markere linken som «non-follow». Et lettkjørt tillegg som kun har en funksjon, nemlig å legge til en «non-follow» tag til individuelle linker.

3 – Nofollow external link

u3

Nofollow for external link er et tillegg som legger til rel=nofollow tag med target=blank på alle eksterne linker på nettstedet ditt. Tillegget er enkelt å bruke og har kun et formål, nemlig å sette «non-follow» på alle eksterne lenker for å unngå tap av PageRank i søkealgoritmene til Google.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: