De beste popup plugins for WordPress


Popup kan være virkningfylt når du ønsker å gjøre dine besøkende oppmerksom på et bestemt budskap.

Med popup`s menes_

vinduer som automatisk spretter opp når noen kommer på en side eller som spretter opp ved å klikke på en link på en side.

Hver bare klar over at Google ikke er spesielt begeistret for Popup`s, Spesielt ikke fullskjerm «popup`s» som de har begynt å straffe med lavere rangering enn sider som ikke benytter seg av fullskjerm Popup`s.

Ønsker du å benytte deg av et eller flere popup vinduer på ditt nettsted må du installere en popup plugin. På denne siden går vi igjennom de beste WordPress popup pluginsene.

WordPress Popup

p1

 

WordPress popup plugin er en avansert popup plugins for WordPress. Pluginsen gir deg mulighet til å vise annonser i ditt pop-up vindu. Pluginsen er også 100% responsive, slik at popup vinduet vil vises like godt på alle skjermstørrelser.

Optin Revolution – WordPress Popup

p2

 

Optin revolution er en gratis popup plugin for WordPress spesielt utviklet for å lage et optin form i et popup vindu for å få flere til å tegne seg på ditt nyhetsbrev. Pluginsen har en unblockable feature som lar deg vise pop-up vinduer selv til dem som har blokkert pop-ups. Tillegget har flere innstillinger for å skreddersy popup vinduene slik du selv ønsker.

 

Facebook Popup Like Box

p3

 

Facebook er et viktig sosial media. Dette er en plugins som er laget for å få hjelpe deg å få flere «LIKES» på din Facebook side gjennom å presentere et popup vindu med info om din Facebook side og muligheten til å klikke «LIKE» for å like Facebook siden din.

Denne pluginsen er også responsive så den kan brukes på alle skjermstørrelser. Den har også innebygd en «Light-box style» og kan settes opp til å først vise pluginsen først etter at brukeren har vært på siden i 10 sekunder.

 

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: