De beste produktomtale tilleggene til WordPress


Et produktomtale tillegg er en plugins som er spesielt lagt for å samle inn og vise produktomtaler fra andre kunder om et bestemt produkt. Ikke bare forbedrer produktomtaler din rangering i søkemotorene, men du gjør det også enklere for kundene å treffe beslutninger om kjøp.

Hvilke produktomtale tillegg er så de beste? Noen populære produktomtale tillegg for WordPress er disse:

Author hReview

r1

 

Dette er sannsynligvis det beste produktomtale tillegget for WordPress. Ikke bare er tillegget søkemotoroptimalisering for å øke din rangering i søkemotorene, men du får også muligheten til å skreddersy designet av produktomtalene. Tillegget forbedrer din søkemotor rangering langt bedre enn andre lignende tillegg.

Author hReview har ulike meta boxes for de ulike feltene som hjelper deg å lagre viktig informasjon om produktet og som vises sammen med produktet og i søkemotorenes søkeresultater.

WeReview

r2

 

Wereview er et annet tillegg for produktomtaler. Tillegget er SEO klargjort og kompatibelt med de fleste temaer. Enkel administrasjon og mulighet til å konfigurere din rating policy er noe av funksjonene som er inkludert i dette tillegget.

WP Customer Reviews

r3

 

Wp customer er et tillegg som lar brukerne poste sine egne omtaler. Tillegget gir deg muligheten til å revidere og godkjenne dem før de blir publisert. Tillegget støtter også «multi-site» slik at innleggene kan postes automatisk til flere nettsteder. Tillegget har også en anti-spam løsning for å unngå spam. Plasseringen av omtalene bestemmer du selv via shortcode hvor du ønsker omtalene synlige.

Rich Reviews

rich-reviews-free-product-review-plugin

Rich Reviews er et tillegg som gir deg gode muligheter til å konfigurere visningen av dine produktomtaler. Du har også mulighet til å moderere kunders omtaler før de publiseres. Tillegget har et enkelt design som støtter de fleste temaer. Omtalene som vises er også vist i Google SERP.

 

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: