De beste quiz og poll tilleggene for WordPress


Å implementere en quiz eller poll i nettsidene er en svært effektiv måte å samle inn brukernes synspunkter på viktige spørsmål og er et noe som er med på å øke kundetilfredsheten. 

Quiz kan brukes i mange sammenheng. På denne siden ser vi litt nærmere på hvilke tillegg som er de mest populære og brukervennlige quiz tilleggene for WordPress.

WP survey and quiz tool

q

WP survey and quiz tool er en av de beste tilleggene for å lage quiz. Foruten muligheten til å lage ulike quiz, gir tillegget deg samtidig anledning til å lage en survey (spørreundrsøkelse) og polls. Det finnes ingen begrensninger for hvor mange quiz du kan opprette. Du kan begrense antall svar til 1 per IP-adresse eller du kan tillate at hver IP-adresse gir flere svar. Du kan også sette tillegget til å kun akseptere svar fra registrerte og innloggede brukere.

mTouch Quiz

mtouch-quiz

mTouch quiz er et quiz tillegg som gir deg muligheten til å skreddersy dine quiz slik du selv ønsker. Tillegget er optimalisert for mobile og håndholdte enheter, slik at du er garantert perfekt visning på alle skjermstørrelser. Tillegget inneholder også mange konfigurasjonsmuligheter.

WP pro quiz

wp-pro-quiz

Wp pro quiz er et quiz tillegg som lar deg lage vakre egendefinerte quiz. Her finnes det en rekke innebygde muligheter og settinger. Velg mellom enkeltsvar eller flersvar quiz, velge hvordan svarene skal sorteres m.m.

WP-Polls

wp-polls-free-wordpress-poll-plugin

Wp Polls er et poll tillegg med et enkelt layout. Tillegget bruker Ajax poll system, og gjør det mulig å sette inn en poll hvor du vil i en side eller post. Tillegget gir også flere muligheter til å konfigurere oppsettet og utseende. Støtter både enkelt- og flersvar spørsmål.

PollDaddy polls & Ratings

polldaddy-polls-ratings-free-wordpress-poll-plugin

PollDaddy polls Ratings plugin er et tillegg for å lage, administrere og rate polls fra ditt WordPress dashboard. Velg mellom 20 ulike typer polls når du skal sette opp dine egne polls. Støtter også flersvar spørsmål og kan settes opp til å vise resultatet umiddelbart etter at brukeren har gitt sin stemme.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: