De beste relaterte artikkel tilleggene for WordPress


Alle blogger, magasiner, nettaviser og andre nyhetssider bør ha et tillegg som viser relaterte artikler til artikkelen den besøkende leser. Dette for å holde på de besøkendes interesse og få dem til å bruke mer tid på sidene dine. Disse relaterte artiklene kan entes presenteres i bunnen av siden, etter artikkelen eller i en sidebar. Spørsmålet er bare hvilke tillegg er de beste for jobben? La oss se litt nærmere på de mest populære alternativene.

Yet Another Related Post Plugin

rp1

Yet Another Related Post Plugin (YARPP) er en av de beste relaterte artikkel tilleggene for WordPress. YARPP lar deg vise innlegg, sider og custom innleggstyper som er relatert til innholdet til innlegget som vises for øyeblikket. Innstilling siden inneholder mange valgmuligheter for hvordan du ønsker å sette opp tillegget og utforme det for å passe inn med resten av ditt nettsted. Tillegget lar deg også velge mellom visning med thumbnail, som en liste eller som en tilpasset visning.

WordPress Related Posts

wordpress-related-posts-best-free-related-post-plugin

WordPress related Posts er et annet populært tillegg med over 1 million nedlastninger for å vise relaterte innlegg på sidene dine. Tillegget er blitt svært populært fordi tillegget er så enkelt å bruke. Det er bare å installere tillegget og klikke activate. Deretter viser tillegget relatert innhold i etter innleggene.

Contextual Related Posts

Et annet populært tillegg for å vise relaterte innlegg. Tillegget har svært mange konfigurasjonsmuligheter og er derfor å anbefale for de litt mer avanserte brukerne som har et stort nettsted de ønsker kjempekontroll over visningen av de relaterte artiklene til. Vi bruker f.eks. selv dette tillegget på disse sidene (se under).

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: