De beste sikkerhetstilleggene for WordPress


For å unngå at uvedkommende skal kunne bryte seg inn på ditt nettsted eller utnytte det til spamming, spredning av virus og malware trenger alle WordPress nettsteder et skikkelig sikkerhetstillegg for å tette de kjente sikkerhetshullene og sikkerhetsrisikoene ved WordPress.

Etter å ha jobbet med sikring av WordPress nettsteder noen år har vi kommet frem at følgende sikkerhetstillegg er de beste for WordPress. Her listet etter dyktighet. Dvs. at det beste tillegget presenteres først, før det nest beste tillegget presenteres.

iThemes Security (formerly Better WP Security)

si1

 

iTheme security er antagelig det beste sikkerhetstillegget, selv om tillegget innimellom kan bli litt for strengt og begynne å blokkere også deg ute mens du sitter å redigerer. Det er imidlertid bedre å ha for bra sikkerhet enn for dårlig.

Tillegget tetter mer enn 30 kjente sikkerhetsrisikoer ved WordPress. For nærmere informasjon om dette tillegget viser vi til WordOnNet.no hvor du finner en nærmere beskrivelse av tillegget og bruken av det.

Wordfence

wordfence-best-free-security-plugin

Wordfence er et annet bra gratis sikkerhetstillegg til WordPress. Tillegget starter med å scanne nettstedet ditt for å finne ut om det allerede er infisert. Tillegget går i dybden i koden for å finne ut om det finnes noen potensielle trusler. Har også en innebygd catche funksjon som de skryter kan øke hastigheten inntil 50 ganger, uten at vi skal kommentere denne påstanden. Det beste ved tillegget er at det er svært enkelt å sett opp, men mangler mange av funsjonene til iTheme security

BulletProof Security

bulletproof-security-plugin-best-free-security-plugin

BulletProof Security er et tredje sikkerhetstillegg som er svært populært. Tillegget beskytter nettsidene dine mot XSS, RFI,CRLF, CSRF,Base64, Code Injection, SQL injection og ulike hacking forsøk. Tillegget overvåker også din loggin side for å stoppe brute force loggin forsøk.

 

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: