De beste sitemap tilleggene for WordPress


For at alle sidene til et nettsted skal bli funnet i søkemotorene må nettstedet levere inn et sitmap til søkemotorene som forteller hvilke sider og innlegg nettstedet består av og hvor viktige de ulike delene er i forhold til hverandre.

Det finnes en mengde plugins til WordPress som skal gjøre nettopp dette, men hvilke tillegg er egentlig de beste? La oss se litt nærmere på de mest populære sitmap tilleggene til WordPress.

Google XML Sitemaps

google-xml-sitemaps-best-free-wordpress-sitemap-plugins

Google XML Sitemap er en av de beste sitemap tilleggene til WordPress, med flere millioner nedlastninger. Tillegget lager automatisk et sitemap i form av en XML fil for søkemotorene. Alt er laget svært søkemotorvennlig. Nye sider, innlegg o.l. legges automatisk til sitemap, og hele tillegget er svært enkelt å sette opp.

BWP Google XML Sitemaps

s10

 

Better WordPress Google XM er et annet bra og populært sitemap tillegg for WordPress. Tillegget er kjent for å være både raskt og pålitelig. Tillegget har også en egen funksjon for nyhets sitemap. F.eks. kan du legge til kategorier til din nyhets sitemap seksjon. Har du et nettsted med en nyhetsseksjon som du ønsker å legge til Google news er dette utvilsomt det beste tillegget for deg. Nyhets sitemap tillegget pinger også søkemotorene om alle endringer slik som normale sitemap gjør, men legger i tillegg til denne nyhetsseksjonen. Multi-site support og no URL-limit.

WP Sitemap Page

wp-sitemap-page-best-free-wordpress-sitemap-plugins

WP Sitemap page er et sitemap tillegg for WordPress som er laget for mennesker og ikke søkemotorene. Tillegget lager ikke en XML-fil som leveres til søkemotorene. Tillegget gjør det mulig for deg å plassere en liste over alle dine innlegg og sider på et bestemt sted ved bruk av shortcode.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: