De beste sosiale media plugins for WordPress


Hvilke tillegg til WordPress er de beste for å integrere nettsidene med de sosiale mediene?

Share button by AddToAny

s1

 

Share Buttons by AddToAny er en av de mest populære sosiale media tilleggene til WordPress, med over 3 millioner nedlastninger.

Tillegget gjør det mulig å koble nettstedet til over 100 ulike sosiale nettverk. Tillegget kommer også med en flytende bar som er responsive, konfigurerbar og som kan plasseres såvel vertikalt som horisontalt. Du kan selv konfigurere ikonene som brukes og har en automatisk Google Analytics integrasjon, samt et universelt epost system.

Share button by AddThis

s2

 

Share button by AddThis er et annet populært tillegg som gjør det mulig å dele innholdet på mer enn 330 sosiale nettverk og bookmarking nettstedet, Tillegget kommer med små ikoner som lastes raskt og som all igjenkjenner.

Med dette toøøegget kan du også lage en gratis konto hos addthis.com for å se hvordan dine besøkende deler ditt innhold.

Digg Digg

s6

 

Digg Digg er et tillegg som kommer med en flytende delingsbar som vil ligge over eller ved siden av din post eller side. Tillegget har alle de populære deling funksjonene. Tillegget har også støtte for lazy load for å øke nettstedets hastighet. Tillegget har også støtte for epost og skriv ut funksjon.

Floating Social Bar

s

 

Floating Social Bar er en av de raskeste tilleggene for å dele innhold på de største sosiale mediene. Tillegget er laget for å gjøre tillegget så lite ressurskrevende som mulig for å sørge for at de ikke påvirker nettstedets hastighet i negativ retning.

Floating bar laster bare scriptet når det er nødvendig. Dette betyr tillegget ikke laster innholdet før brukeren holder musa over valget. Rekkefølgen på de sosiale ikonene setter du selv gjennom en drag & drop funksjon.

Mashshare

s5

 

Mashshare er en av de mest populære tilleggene for å dele et innlegg eller side på Facebook og Twitter. I tillegg har tillegget en tredje knapp hvor det er mulig for de besøkende å melde seg på din mailinglist. Mailinglist funksjonen forutsetter at du i tillegg installerer et tillegg for å sende ut nyhetsbrev, med et påmeldingsskjema som du setter linken til i konfigurasjonen av Mashshare.

En av årsakene til tilleggets populæritet ligger i at du selv bestemmer størrelsen på knappene, slik at du kan få disse tre knappene til å dekke hele sidebredden til innlegget eller siden. Du kan også «fake» antall delinger med dette tillegget.

Facebook Auto Publish

Facebook Auto Publish er et tillegg for å automatisk poste ett nytt innlegg eller side som du skriver til din Facebook side eller profil. Med dette tillegget kan du sette alt på autopilot, men krever at du har satt opp din Facebook side allerede.

VainCode Facebook Stick Box

s7

VainCode Facebook Stick Box en et Facebook fan page plugins for WordPress.

Etter installasjonen får du en fane til venstre eller høyre for siden/posten din som står plassert på samme sted etter hvert som brukeren skroller nedover. Ved å holde musa over fanen åpnes den og viser Facebook headeren til din Facebook side, med antall likes, venner som liker siden og mulighet til å like og dele siden. Et meget praktisk tillegg for dem som har plassmangel på sidene sine.

 

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: