De beste værmelding tilleggene for WordPress


Ønsker du å inkludere et tillegg som viser værmeldingen for området du bor i på dine sider?

Det finnes en rekke værmelding tillegg til WordPress. De beste alternativene er sannsynligvis:

WP Forecast

w1

Wp forecast er en av de mest populære værmelding tilleggene for WordPress. Tillegget viser værmeldingene fra accuweather.com og weatherbug.com.

tillegget inneholder en rekke konfigurasjonsmuligheter for å avgjør hvordan du ønsker å vise værdataen på dine sider. F.eks. kan du konfigurere location, vind hastighet, hvor mange dager fremover værmeldingen skal ta for seg m.m. Værmeldingen kan du sette inn i dine innlegg, sider og sidebar.

Weather forecast – WP Wunderground

w2

 

Weather Forecast is er et annet populært tillegg som viser værmeldingen fra Wunderground.com, Velg hvordan værmeldingen skal vises ved å velge design fra en av de mange malsidene som følger med, og avgjør hvilke data du ønsker skal vises sammen med værmeldingen. Tillegget har også 10 ulike ikon sett for å gi værmeldingen et mer personlig preg. Værmeldingen setter du inn som en widgeter i en av dine sidebarer eller ved bruk av en shortcode i innlegget eller siden du ønsker å vise værmeldingen i.

Animated Weather Widget

animated-weather-widget-best-free-wordpress-weather-pluginAnimated weather widget er en superrask widegeter som viser værmeldingen i en widgeter i full størrelse i ditt footer område. Du kan også vise værmeldingen i en mindre utgave i en av dine sidebarer ved hjelp av widgeter.

Alfie Weather

alfie-wp-weather-best-free-wordpress-weather-plugin

Alfie WP Weather er et tillegg som viser værmeldingen på det stedet brukeren for øyeblikket befinner seg på. Dette gjøres ved hjelp av brukerens Geo Ip for å avdekke hvor vedkommende befinner seg nå. Finner tillegget ikke denne lokalisasjonen viser tillegget værmeldingen for default sted. Støtter 16 ulike språk.

 

 

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: