Domene + webhotell (m/ epost & nettsky) = kr. 198/år


webhotell

OnNet – Norges rimeligste leverandør av .no domener – slår nå til med en pakkeløsning som gir kundene alt de trenger på Internett til kun kr. 198.- per år. En pakke de påstår er Norges beste pakketilbud.

Valgfritt domene

Pakken inkluderer et valgfritt domene. Det eneste kravet som stilles er at domene er ledig og at søkeren er over 18 år. Alle kostnadene knyttet til registrering og drift av domene er inkludert i prisen.

Webhotell

Et 1-stjerners webhotell som kan oppgraderes til et 5-stjerners webhotell etter hvert som behovet oppstår er inkludert. Webhotellet er et Linux webhotell som er søkemotoroptimalisert og optimalisert til å kjøre WordPress.

cPanel – verdens mest benyttede kontrollpanel benyttes som kontrollpanel for webhotellet, noe som sikrer optimal funksjonalitet. Kontrollpanelet er plattform uavhengig og finnes både som en nettside du kan logge på og som en mobil app du kan laste ned og installere på din telefon.

Ubegrenset e-postkontoer

Webhotellet inkluderer et ubegrenset antall e-postkontoer som alle deler den totale lagringsplassen som inngår i webhotellet. E-posttjenestene er plattformuavhengige, slik at de kan settes opp på såvel en PC, Mac, Linux eller mobil/pad med iOS eller Android operativsystem. E-posttjenestene støtter såvel POP3, IMAP som SMTP, med hele 3 ulke webmail grensesnitt å velge mellom.

Angi-spam

SpamOnNet – et av markedets beste anti-spamsystemer – som stopper garantert minst 90% av all spam som sendes er inkludert i prisen.

Nettsky

CloudOnNet – en privat nettsky som kobles til domene – er også inkludert i prisen. Nettskyen gjør det mulig å mappe opp (koble opp) hele eller deler av webhotellet på din telefon, nettbrett, PC og Mac, slik at du kan bruke dette lagringsområdet ute på nettet som en vanlig harddisk på din maskin eller telefon via din filbehandler. Gjør det mulig for deg å få tak i filene som ligger her fra alle dine elektroniske enheter som er koblet på Internett, uansett hvor du måtte være i verden.

Også en perfekt løsning for sikkerhetskopier, hvor du kan laste opp backuper av maskinen eller telefonen din til din nettsky (webhotell) som det blir tatt daglig backup av. Alt gjøres på en sikker forbindelse, med mange tilleggsprogrammer du kan installere og ta i bruk.

500 gratis programmer

Fantastico – en programvarepakke med 500 gratis open-source programmer er inkludert i prisen, inkludert WordPress, Joomla! og DruPal – de tre mest populære publiseringløsningene på Internett idag. Programmene installeres med 3 museklikk via cPanel – kontrollpanelet for webhotellet.

Søkemotoroptimalisert

Webhotellet er søkemotoroptimalisert. Med det mene det at det oppfyller de strengeste kravene søkemotorene stiler til et webhotell og dets infrastruktur for optimal rangering i Google sine søkeresultater.

WordPress optimalisert

Webhotellet er også WordPress optimaliserte siden WordPress er OnNet`s utviklingsplattform. Med det menes at webhotellet oppfyller alle krav WordPress stiller for at programvaren deres skal virke på en optimal måte.

Norske servere/linjer

Hele OnNet sin infrastruktur er lokalisert i Oslo, noe som sikrer deg at ikke noe data blir lagret utenfor Norges grenser eller at noen data blir sendt utover Norges grenser når noen norske brukere surfer på nettsidene dine. Dette sikrer ikke bare nettstedet mot uautorisert datatapping, men også optimal tilgjengelighet og ytelse mot norske brukere (surfere).

Konklusjon: – En komplett pakke

Etter å ha godt igjennom pakken fra OnNet er det bare å konkludere at den inkluderer alle vanlige tjenester privatpersoner og små-bedrifter trenger på Internett, og det til under 200 kroner.

Klikk her for nærmere informasjon om OnNet sin pakkeløsning

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: