SSL sertifikat fra kun Kr. 99/år ferdig installert


velg-ssl

SSL – en ny tjeneste fra OnNet

OnNet opplyser nå at de har begynne å inkludere trygge, rimelige SSL sertifikat som en del av deres standard hosting tjenester. Tidligere måtte kundene deres kjøpe SSL sertifikat fra andre tredjepart leverandører og installere det selv via kontrollpanelet til sitt webhotell. Nå slipper du det. Nå kan du bestille en av markedets rimeligste SSL sertifikat samtidig som du bestiller webhotellet. Har du allerede et webhotell kan du bestille  SSL sertifikatet som en tilleggstjeneste. Tilbudet gjelder foreløpig bare OnNet sine eksisterende kunder.

fra kr. 99/år

Bestiller du et 3-årig SSL sertifikat for ditt domene, med og uten www, koster SSL sertifikatet kun kr. 99/år. Noe som er en pris få norske leverandører kan matche når du ser på hva du får igjen for pengene.

Ferdig installert – klart til bruk

OnNet sier at det fortsatt kun er en liten andel av kundene deres som har kjøpt og installert et eget SSL-sertifikat for å kryptere kommunikasjonen mellom nettsidene deres og de som besøker sidene. Årsaken til dette mener OnNet er at kundene finner det vanskelig å såvel kjøpe og installere sertifikatet på sitt nettsted. OnNet sier at de ønsker å fjerne disse barrierene gjennom å inkludere gratis installasjon av SSL sertifikatet på den enkeltes nettsted. Kunden trenger dermed ikke å gjøre noe annet enn å bestille SSL sertifikatet, sier OnNet. Resten tar de seg av for deg. Enklere kan det vel ikke gjøres.

Comodo SSL sertifikat

SSL sertifikatene OnNet selger er anerkjente og godkjente Comodo SSL sertifikater som tilbyr den siste og høyeste formen for kryptering og som er kompatibelt med minst av 98% av alle nettleserne i verden.

Kilde: OnNet AS.

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: