Startpunktet.com gjør det enkelt for nye domener å bli synlig i Google


For at det skal være mulig å søke etter ditt domene  og nettsted i Google kreves det at minst ett annet nettsted har laget en hyperlink til ditt domene/nettsted. Før dette skjer er du ikke garantert å bli indeksert i Google.

Startpunktet.com gjør det nå mulig for deg å registrere ditt domene i deres database for å få en link til ditt nettsted, slik at domene ditt raskest mulig blir indeksert (synlig) i Google og de andre store søkemotorene. Samtidig som det påvirker domenet sin PageRank i positiv retning.

PageRank er det kriteriet Google vektlegger høyest, sammen med relevans, når de skal rangere en nettside i deres søkeresultater. Den viktigste enkeltfaktoren i PageRank vurderingen er domenet sin popularitet. Jo flere sider som lager en link til ditt domene, jo mer populært anser også Google domenet som. Jo populært et domene er, jo høyere blir de også rangert i søkeresultatene.

Siden Startpunktet.com gir alle som regitrer seg en ekstra link til ditt domene øker dermed også domenet sin PageRank bitte litt.

Tjenesten er gratis og leveres av domene- og hosting leverandøren OnNet AS som i år (2017) feirer sitt 20-års jubileum som domene- og hosting leverandør. Noe som gjør dem til en av landets eldste domene- og hosting leverandører. 10 år på rad har de også blitt rangert som Norges billigste .no leverandør av IKTnytt.no.

Klikk her for å registrere ditt domene!

Kort om IKTnytt.noTips ossSøk i offentlige registre

Kort om IKTnytt.no

IKTnytt.no

Ansvarlig redaktør:
Kjetil Sander

E-post:
redaksjonen@iktnytt.no

Facebook:
http://facebook.com/iktnytt/

IKTnytt.no er en nettavis for utviklere, markedsførere og ledere som ønsker å holde seg oppdatert om hva som skjer i IKT-verden – innenlands og utenlands.

Målgruppen er ikke privatpersoner som er interessert i forbruker-elektronikk, men profesjonelle brukere som er involvert i utviklingen, drift og markedsføringen av eget nettsted og mobile applikasjoner.

IKTnytt.no er utviklet og drives på hobbybasis av ansvarlig redaktør Kjetil Sander, som også står bak våre søsterportaler:

– Kunnskapssenteret.com – Aksjemarkedet.com

IKTnytt.no er også kundeavis for webbyrådet og hosting-selskapet OnNet AS som Kjetil er daglig leder i.

Tips oss om en nyhet!

For å sørge for at vi har de nyeste og beste IKT nyhetene trenger vi hjelp fra våre lesere.
Vi inviterer derfor nå alle våre lesere til å tipse oss om nyheter - små og store - fra nært og fjernt. Fortell oss gjerne om hva som skjer i din bedrift, hvilke problemer og utfordringer dere møter, og hvordan dere tenker å løse dem.
Fyll ut skjemaet under for å tipse oss om en nyhet.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv tipset ditt under i form av en overskrift ("emne"), med nærmere informasjon ("melding").

Emne

Melding

Vedlegg
Last opp vedlegg i form av bilde, logo e.l.

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske og ikke en spam-robot.

Søk offentlige registre

Søk i lover, forskrifter og dommer:

 

Søk i NAV.no:

 

Søk i Foretaksregisteret:

 

Søk etter heftelser på motorvogn:

 Søk etter reservasjon mot reklame:

 

Firmasøk i Proff.no:

 

Søk i Statistisk Sentralbyrå: